Habets kledingwinkel heren winkelen Dordrecht
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Wie heeft er geen zin in een dagje op het terras, een nieuwe kleurrijke garderobe, gezellig evenement of een overheerlijke maaltijd? Precies! Het kan allemaal in de gezellige binnenstad van Dordrecht, onder andere bij deze nieuwe initiatieven van echte Dordtse ondernemers.

Een nieuwe mooie lente lacht ons tegemoet!

Jet’s Favs uitgebreid: nog meer vrolijke vrouwenkleding

Jet’s Favs, van eigenaresse Annejet Krijgsman, is een succes. De jonge onderneemster (17!) zit nog geen jaar met haar boetiek in de Vriesestraat, maar heeft haar winkelruimte nu al verdubbeld door de muur met het leegstaande naastgelegen pand door te breken. Meer ruimte voor een nog uitgebreider aanbod van haar persoonlijke favorieten: kleurrijke jurken, zwierige rokken en vrolijke outfits voor jong en oud. “Wat ik zelf zou willen dragen, komt in de winkel. Iedere week koop ik nieuwe items in waardoor ik wekelijks een nieuwe collectie in de winkel én in de webshop kan aanbieden. Door de grotere ruimte komen de verschillende items beter tot hun recht. Ik heb nu nog meer merken, sierraden en meer accessoires als tassen en riemen.” Niet alleen de collectie is gegroeid, Annejet is ook bezig met extra medewerkers om nog vaker open te kunnen zijn.

Ontdek Jet’s Favs
Jet's Favs kledingwinkel dames winkelen Dordrecht

Pancake District, proef een feestje!

Rise and shine, it’s pancake time! Stapels hippe home made American pancakes, de hele dag door. Deze droom van pancake lovers is met de komst van Pancake District op de Voorstraat werkelijkheid geworden. Caroline Versluis verruilde jaren geleden de horeca voor het onderwijs om nu, met haar echtgenoot Antoine op de achtergrond, weer terug te keren naar haar eerste liefde. Bij Pancake District kun je terecht voor zoete en hartige pancakes, er zijn vegan opties, verschillende toppings en verrassende combinaties. “Een lekker wijntje of een speciaal biertje erbij”, tipt de enthousiaste eigenaresse. “Wil je liever toch iets anders? Dan heb ik ook zelfgemaakte soep en bagels. ” Niet alleen de pancakes zijn Amerikaans. Waan je bij Pancake District even in The City met de muurgrote graffiti van New York. Gastvrijheid in een friendly district. Bij Pancake District kun je iedere dag (behalve maandag) van 8.30 tot 17.00 uur terecht.

Ontdek Pancake District

 

Pancake District horeca Dordrecht

Nieuwe locatie voor Habets Herenmode

Het nieuw ruime pand met de grote ramen van Habets Herenmode op de hoek van de Vriesestraat en de Korte Breestraat is bellissimo! Het is een stukje Toscane in Dordrecht. De Dordtse kleuren, kroonluchters, bloemcreaties, het Habets familiewapen en de levensgrote afbeeldingen van Florence brengen een stukje Toscane naar Dordrecht. En natuurlijk de authentieke luxe kledingcollectie afkomstig uit Nederland en Italië die de trotse eigenaar Mark Habets aanbiedt in zijn sfeervolle winkel. “We zijn er met deze nieuwe locatie in alle opzichten op vooruit gegaan. De etalages geven een betere exposure voor het publiek met interesse in onze menboutique.

De collectie komt bovendien beter tot zijn recht in de vier corners die we hebben gecreëerd: voor de schoenen, sportswear (onder andere het merk C.P. Company en Peuterey), Italiaanse fashion en het atelier voor de 100% Italiaanse maatpakken (LUBIAM met de stoffen van o.a. Loro Piana en Ariston) met daarin het familiewapen van Habets als rode draad.”

Ontdek Habets
Habets kledingwinkel heren winkelen Dordrecht

Aan de Spuihaven is exclusief dineren in hartje binnenstad

Een kwalitatief hoogstaand zes gangendiner, compleet met wijnarrangement in een stijlvolle omgeving. Ondernemers Patrick van Dijk en Alireza Hosseini hebben met hun restaurant Aan de Spuihaven een plek gecreëerd waar ze zelf graag naartoe gaan. Een plek anders dan anders met alle aandacht en tijd voor de heerlijkste exclusieve klassiek Franse gerechten (oesters, kreeft, vis, vers vlees, en nog veel meer) en de gasten. De eigenaren vinden het bovendien belangrijk dat hun zaak een mooie toevoeging is aan het horeca aanbod in de stad. Sinds begin maart zijn ze met het nieuwe enthousiaste team aan het proefdraaien voor kleine groepen gasten. Het zijn voornamelijk diners, maar plannen voor uitbreiding zijn er volop. Patrick: “In de toekomst willen we ook lunches aanbieden, meer gasten ontvangen én we hebben natuurlijk ook nog een prachtig terras.”

Ontdek ‘Aan de Spuihaven’
Aan de Spuihaven horeca Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
DRIJF rondvaarten havens groepen recreatie centrum Dordrecht (1)
Doe
Evenement & activiteiten
Kids
Nieuws
Ontdek

Nieuwe editie Dordrecht Maggezien #2

15 mei 2024
Dordt in Stoom - evenement - historische binnenstad Dordrecht - havens
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Dordt in Stoom: 3 dagen feest

14 mei 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken

5x lekker lunchen in hartje stad

10 mei 2024
Uitgelichte afbeelding reel Si Barone en Strada del Vino
Eten & Drinken
Vanaf het water
Video's

Rondvaart met Si Barone & Strada del Vino

07 mei 2024
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenementenseizoen van start!

01 mei 2024
Flo's Label winkelen damesmode Voorstraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Winkelen

Shoppen op Voorstraat West

24 april 2024