Damiatebrug Dordrecht centrum
Inspiratie & tips

Goede voornemens in Dordrecht

2022 is begonnen! Een jaar kan niet beginnen zonder goede voornemens en daarom lees je hier de leukste tips die het een stuk makkelijker maken om ze ook nog eens vol te houden. Lees snel verder voor inspiratie en begin aan de goede voornemens met de leukste tips op zak.

Hou de goede voornemens voor 2022 vol met de leukste tips in Dordrecht!

Minder stress, meer ontspannen

Sta eens wat vaker stil en ontspan om stress te verminderen in 2022. Doe dit door te genieten van een heerlijke koffie of thee to go met iets lekkers van Café Flora, Hazel of Christa’s Cookies. Een boek lezen is ook de perfecte manier om te ontspannen dus bel en bestel je favoriete boek bij Boekhandel Vos & van de Leer en kruip lekker op de bank. Nieuwe dingen in huis zoals een kaarsje of geurstokjes kunnen ook een ontspannen gevoel geven dus geef door aan de Woonmol wat je zoekt en zij zetten het voor je klaar. De hele dag ontspannen door een relaxte geur om je heen kan door een heerlijke parfum te click & collecten bij Vicino Sei. Op zoek naar meer inspiratie? 

Bekijk alle Click en Collect acties
Winkelen vrouw centrum boekhandel Vos en van der Leer

Weg van het scherm, op naar buiten

Ondanks dat de sportscholen helaas nog dicht zijn, zijn er genoeg leuke manieren om in Dordrecht aan je beweging te komen. Er zijn veel verschillende workouts mogelijk met alleen het eigen lichaamsgewicht en sport toestellen in de buitenlucht. Deze toestellen zijn te vinden in heel Dordrecht dus er is er altijd wel eentje in de buurt. De toestellen zijn in het Weizigtpark, Wantijpark (inclusief trimbaan), Leerpark, Sterrenburgpark en Overkamppark. Voor de hardloop fanaten is Dordrecht een prachtig decor om hard te lopen: loop langs de vele wateren, doorkruis de historische binnenstad of zoek de rust op in de Biesbosch. Liever wat rustiger aan je beweging komen? Een frisse wandeling doet ook al wonderen! Loop het rondje Dordt of wandel door het Weizigtpark met de vele wandelpaden en bankjes.

 

Wandelen centrum Dordrecht Damiatebrug

Gezond en lekker eten

In Dordrecht zijn er veel opties om lekker én gezond te eten! Voorlopig nog niet in de restaurants zelf maar gelukkig is er wel genoeg lekker eten om af te halen. Begin de dag met koffie en een vegan banana bread van Coffeelicious, lunch met een broodje avocado van Het Magazijn en geniet ‘s avonds van een verse stamppot van Finn’s To Go

Bekijk alle horeca acties
Banana bread Dordrecht centrum

Meer aandacht voor anderen

Aandacht geven aan anderen is extra hard nodig in deze tijd. Laat weten dat je aan iemand denkt en geef een mooie plant of bosje bloemen van Vreeken’s Zaden of Florale Extase cadeau. Pak ook je telefoon wat vaker, niet om te scrollen, maar om te vragen hoe het met iemand gaat. Een ander leuk cadeau om te geven is de Doe Dordrecht Kadobon: een lokale geschenkbon die te besteden is bij meer dan 100 locaties in Dordrecht. Zoek samen online naar de leukste aanbiedingen of plan alvast een leuk dagje shoppen in Dordrecht zodra het weer kan!

Doe Dordrecht kadobon kadokaart cadeaus

Meer in Dordrecht

#LichtopDordrecht - Damiatebrug Dordrecht

Wandelen

Valentijn Doe Dordrecht Kado Winkelen Stel

Nieuws uit de stad!

Doe Dordrecht Kado lokale cadeaukaart Dordrecht

Doe Dordrecht Kado